Skip to content

Αγάπη για το ταξίδι

Για πολλούς ανθρώπους ο προορισμός είναι το ταξίδι. Η ευκαιρία να γνωρίσεις νέους τόπους, νέους ανθρώπους. Να βιώσεις τα μοναδικά συναισθήματα, που ένας πολιτισμός, μια κουλτούρα, ένας δρόμος, ένα μνημείο, ένα τραγούδι μπορούν να προσφέρουν. Αυθεντικά. Με τις δικές σου αισθήσεις

Μεσσηνία

Η λεωφόρος Ναυαρίνου περισσότερο ενώνει παρά χωρίζει την πόλη της Καλαμάτας με την υπέροχη και ατελείωτη παραλία της. Ένας πραγματικός παράδεισος διακοπών με ανέσεις πέντε αστέρων από τη μία άκρη στην άλλη. Σε πολύ κοντινή απόσταση είναι και η ιστορική Πύλος, ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επαφή με τη φύση και την ξεκούραση με τον πολιτισμό και την ιστορία. Η Μεθώνη, η Κορώνη, η Φοινικούντα, η Γιάλοβα, η Βοϊδοκοιλιά ολοκληρώνουν το παζλ ενός πραγματικά προικισμένου τόπου. Με ατελείωτες παραλίες στη σκιά απόρθητων κάστρων. Με γραφικά λιμανάκια, που μετατρέπονται τους καλοκαιρινούς μήνες σε κοσμικά κέντρα.

Μάθετε περισσότερα στο manessistravel.gr

Οικογενειακές διακοπές

Η απόλυτη ευτυχία. Όλοι μαζί, όλες τις ώρες. Η μαμά και ο μπαμπάς δε θα λείπουν από το σπίτι για δουλειές. Γονείς και παιδιά θα παίξουν, θα γελάσουν, θα πουν ιστορίες, θα γνωρίσουν νέους τόπους και θα κάνουν νέους φίλους. Η χώρα μας προσφέρει πραγματικά απεριόριστες επιλογές διακοπών για οικογένειες. Στα νησιά ή την ηπειρωτική Ελλάδα τα family hotels σας περιμένουν για να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Για μικρούς και μεγάλους. Με ειδικούς παιδαγωγούς, που εγγυώνται για τη δημιουργική απασχόληση των μικρότερων μελών της οικογένειας, όταν και οι ενήλικες θα θελήσουν να μείνουν και αυτοί για λίγο μόνοι.

Μάθετε περισσότερα στο manessistravel.gr

Αργολίδα

Η «προίκα» της Αργολίδας είναι πραγματικά τεράστια. Ο απόλυτος συνδυασμός για να ζήσετε τις χαρές της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας ταυτόχρονα. Ιστορία και σύγχρονη ζωή «παντρεμένα» σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορείτε από το Πόρτο Χέλι να βρεθείτε σε κάποιο από τα κοντινά νησιά: τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες! Να απολαύσετε τη μυσταγωγία του αρχαίου θεάτρου στην Επίδαυρο, ή να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου. Της πρώτης πρωτεύουσας και της πιο όμορφης πόλης της χώρας, σύμφωνα με πολλούς ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Μάθετε περισσότερα στο manessistravel.gr